Jdi na obsah Jdi na menu
 


Italsko-řecký salát

5. 10. 2006

Potřebujete 3 středně velká rajčata, půlku šparglového okurku, 100g balkánského sýra, citron (limetku, může být i koncentrát), olivový olej, tymián, oregáno, libeček, pepř a sůl dle chuti.

Postup: nejdříve nakrájíme rajčátka na menší kousky, ale okurek nařežeme nejdříve na kolečka a rozpůlíme.Oboje dejte do mísy a přidejte na kostičky nakrájený balkánský sýr. Do mísy přilijte citrónovou šťávu a polévkovou lžíci oleje. Přidejte oregáno, tymián, libeček, sůl a nechte si chutnat!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Mňamňam salátek

(Sabi, 3. 2. 2007 13:02)

Tento salát je vhodný pro tvory od prasat až po lidi. Mně osobně zaujal a zachutnal, avšak nemyslím, že by jej jedli vybíraví buržoazní tlouštíci(omluva, ne všichni).