Italsko-řecký salát
Potřebujete 3 středně velká rajčata, půlku šparglového okurku, 100g balkánského sýra, citron (limetku, může být i koncentrát), olivový olej, tymián, oregáno, libeček, pepř a sůl dle chuti.
Postup: nejdříve nakrájíme rajčátka na menší kousky, ale okurek nařežeme nejdříve na kolečka a rozpůlíme.Oboje dejte do mísy a přidejte na kostičky nakrájený balkánský sýr. Do mísy přilijte citrónovou šťávu a polévkovou lžíci oleje. Přidejte oregáno, tymián, libeček, sůl a nechte si chutnat!
Komentáře
Přehled komentářů
Tento salát je vhodný pro tvory od prasat až po lidi. Mně osobně zaujal a zachutnal, avšak nemyslím, že by jej jedli vybíraví buržoazní tlouštíci(omluva, ne všichni).
Mňamňam salátek
(Sabi, 3. 2. 2007 13:02)